Freedesign maat en maakwerk

Altijd uw karpet in een eigen maat, kleur of design willen hebben? Dat kan. Freedesign maat en maakwerk, onderdeel van Karpettenwinkel XL, biedt de mogelijkheid om karpetten op maat te laten maken en ontwerpt met u, uw eigen karpet dat past bij uw interieur in de kleuren en vormen naar wens. 

Wilt u zelf alvast experimenteren met het maken van uw eigen ontwerp? Dat kan namelijk via dit programma wat wij ter beschikking stellen voor onze klanten.

Bent u op zoek naar een kwaliteits karpet tegen een leuke prijs? Dan kunt u ook een kijkje nemen in onze outlet webshop. >>

Maatwerk

De karpetten in de winkel zijn vaak qua maat beperkt tot de standaard maten. Bij Karpettenwinkel XL kunt u echter ook een karpet op maat laten maken. Dit gebeurd tot op een paar centimeter nauwkeurig. Aan de hand van stalen en bestaande karpetten kunt u uw keuze maken.

Maakwerk (FreeDesign)

Uw eigen karpet samenstellen? Dat kan. U kunt een laagpolig karpet met een design kiezen en laten ontwerpen maar ook een hoogpolig karpet met uw eigen kleuren is mogelijk.

U komt bij ons langs in de winkel met uw wensen. Wij helpen u met het kiezen van kleuren en geven advies als u dat wenst. Als de kleuren en het materiaal gekozen is komt het ontwerp kijken. U kunt kiezen uit een aantal “standaard” designs maar u kunt ook zelf met ideeën komen. Wij vullen het ontwerp dan in met de kleuren die u gekozen heeft en zo krijgt u een overzicht van hoe het karpet gaat worden.

Wilt u een hoogpolig karpet maar zitten de kleuren er niet bij? Dan kunt u bij ons een karpet samen laten stellen. Dit kan in verschillende pool soorten en materialen. De kleuren kunt u zelf kiezen. Hier wordt dan een toef van gemaakt om u een impressie te geven van het karpet.

Kortom bij Karpettenwinkel XL kunt u met al uw wensen terecht. Wij adviseren u waar nodig en helpen u graag om uw perfecte kleed samen te stellen.

Onderaan de pagina vindt u een overzicht van de reeds uitgevoerde designs.

Wilt u ideeën op doen voor een FreeDesign maak en maatwerk karpet? Neem dan een kijkje in onze webshop waar een groot aantal afbeeldingen te bekijken is.