Karpettenwinkel XL

Voor meer informatie refereren wij u naar onze Contact pagina *

VIRTUELE TOUR VAN DE WINKEL

Historie over Karpettenwinkel XL

Karpettenwinkel XL is als Free Design Karpetten, een kleinschalige speciaalzaak, begonnen in Schiedam, in 1997. Op slechts 100m² winkelvloer werden karpetten gepresenteerd al waren het schilderijen. Door gebrek aan ruimte, werden er vaak adviezen verstrekt bij klanten thuis, met stalen van wol en andere materialen, om deze in een ontwerp te verwerken, met als eindresultaat, een karpet dat volledig was afgestemd aan het identieke interieur van de opdrachtgever.

Dit moest vrijwel altijd in de avonduren plaats vinden daar de winkel open was tot 17:30 en door één man personeel geleid werd, en dat 6 soms 7 dagen per week in verband met de maandelijkse koopzondag!

Ook werden er projecten gestoffeerd, maar louter in de nachtelijke uren om extra omzet te genereren, en daarmee een bestaan op te bouwen als zelfstandige. De maandagmorgen dat de zaak dicht was, werd dan vaak gebruikt om bij leveranciers op bezoek te gaan, en nieuwe collecties te gaan bekijken, maar wel voor 13:00 uur want dan ging de winkel al weer open.

In 2004 verhuisde de winkel vanuit het oude centrum in Schiedam naar de woonboulevard Capelle XL in Capelle aan den IJssel. Daar is nu na vele jaren hard werken, en steeds weer investeren, met het vertrouwen van vele leveranciers, op 1500 m² de grootste karpetten speciaalzaak van het land gevestigd! Het mag duidelijk zijn dat service dan ook hoog in het vaandel staat bij Karpettenwinkel XL