Louis de Poortere

Louis de Poortere is de leverancier op het gebied van vintage en patchwork vloerkleden. Louis de Poortere is een weverij uit België waar de volledige vintage en patchwork collectie wordt geweven. Het patchwork zijn de vintage karpetten bestaand uit aan elkaar gezetten stukken tapijt die zo een speels en vrolijk design vormen. De Vintage karpetten hebben een Perzisch patroon en een gesleten look. De Karpetten van Louis de Poortere zij nieuw. In tegenstelling tot de authentieke vintage karpetten die van stukken oude Perzische tapijten gemaakt worden of, voor de authentieke vintage tapijten, van volledige Perzische tapijten gemaakt worden.

fading world cellectie zwart
Fading World Mineral Black 8263
bohemian collectie blue
Bohemian Blue Lagoon 8906

Karpettenwinkel XL dealer van Louis de Poortere

Karpettenwinekl XL is dealer van Louis de Poortere en heeft een aantal karpetten van uit de vintage collectie op voorraad. Daarnaast zijn er nog vele vintage en patchwork karpetten te bestellen. Dit kan vanuit de vele catalogi en en van de bijbehorende stalen die Karpettenwinkel XL heeft. Ook is het mogelijk om een bepaald karpet op zicht te laten komen. Dit is wel afhankelijk van de voorraad van de leverancier. Zo kan het zijn dat er een kleinere maat in huis gehaald wordt voor u zodat u in ieder geval wel kunt zien hoe het karpet er in het echt uit ziet alvorens u besteld.

Wil u alvast online de collectie van Louis de Poortere bekijken?

vintage patchwork collectie blauw
Vintage Patchwork Turquoise 8105
silver lining collectie bruin
Silver Lining Bistre Blanket 8521

Dat kan door op onderstaande afbeelding te klikken.

De website van Louis de Poortere zal dan openen in een nieuw tabblad vanwaar u weer gemakkelijk terug keert naar de website van Karpettenwinkel XL zodat u direct al uw vragen aan ons kunt stellen. Dit kan telefonisch of via de email. Wij helpen u dan zo snel mogelijk en voorzien u van alle gewenste informatie. Voor onze contact gegevens kunt u onderaan de pagina terecht of op de contact pagina. Wij helpen u graag verder

directe link naar website van louis de poortere
Directe link naar onze webshop met het aanbod van Louis de Poortere