Karpettenwinkel XL Outlet

Karpettenwinkel XL heeft naast de nieuwste collecties en mooiste Perzische tapijten ook een groot deel outlet. Karpettenwinkel XL outlet genaamd. Hier worden karpetten verkocht die uit de collecties gaan of zijn en hierdoor sterk zijn afgeprijsd. U kunt dus bij Karpettenwinkel XL terecht voor de mooiste merk karpetten en tapijten voor leuke prijzen.

Ook komt het wel eens voor dat er karpetten met een klein foutje, verkeerde kleur of kleine beschadiging binnen komen. Deze worden dan ook in de outlet gelegd zodat u toch een mooi merk karpet heeft. Soms liggen er in de outlet zelfs karpetten die pas het jaar daarop in de collectie komen bij de leveranciers, Dit zijn de zogenaamde sampels (proef exemplaren).

Alle karpetten uit de outlet zijn nog in prima staat en er mankeert niets aan. Met uitzondering van de b-keus karpetten maar bij deze wordt duidelijk vermeld wat er mis is met het karpet zodat u toch weet wat u koopt. En ondanks de lichte beschadigingen zijn de karpetten nog van hoge kwaliteit en kunnen ze met gemak nog jaren mee. B-keus wilt niet altijd zeggen dat het karpet beschadigd is, soms is het alleen een verkeerde kleur die in het karpet verwerkt is waardoor het niet overeen komt met het kleuren uit de catalogus.

foto van karpettenwinkel xl outlet

Het komt ook regelmatig voor dat er een partij beurs karpetten in de Karpettenwinkel XL outlet komen. Beurs karpetten houd in dat een bepaalde leverancier een x aantal karpetten heeft laten maken (als sample) om daar mee naar de beurs te gaan. Van dat aantal zijn er vaak maar een paar die daadwerkelijk in de collectie worden opgenomen. De rest blijft over en komt dan vaak bij Karpettenwinkel XL in de outlet. Dit zijn eerste keus karpetten maar hebben het niet gehaald om in de catalogus van het volgende jaar te komen.

Kortom wilt u een uniek en of merk karpet maar u wilt niet de hoofdprijs betalen?  Kom dan snel kijken bij Karpettenwinkel XL outlet en vind uw karpet voor een leuk prijsje.